Site Overlay

Rólunk

GYÁRI ELŐÁLLÍTÁS

Az előállító Cég, ahonnan a kollagént szállítjuk termékeink elkészítéséhez 1999 óta működik Lengyelországban.
mottója olyan termékek előállítása, amelyek biztonságosak az emberi egészségre és megfelelnek az ügyfelek igényeinek, valamint tiszteletben tartják a helyi társadalmat és a környezetet.

Célkitűzéseiket a minőségbiztosítási rendszerek bevezetésével érik el ( 2005-ben bevezették a HACCP rendszert ), hogy vevői meggyőződjenek arról, hogy gyártói tevékenységük garantálja a legmagasabb minőségi terméket. 2014 áprilisában a Lloyd’s Register tanúsító intézmény könyvvizsgálói pozitívan értékelték a minőségirányítási rendszer működését a termék előállítása és értékesítése terén, társaságuknak megadva az ISO 9001: 2008 tanúsítványt . A sikeres tanúsítási folyamat annak eredménye, hogy a vállalat elkötelezi magát a termékminőség folyamatos javítása az ügyfelek igényeinek való megfelelés érdekében.

Ugyanakkor megkapták az ISO 22000: 2005 tanúsítványt a termék előállítása területén is. Az ISO 22000 az élelmiszer-biztonság irányításának nemzetközi szabványa. A szabvány egyesíti a HACCP, a GHP és a GMP alapelveit és a minőségirányítási elemeket, és ez a legmagasabb szintű bizonyosság a nemzetközi élelmiszer-biztonsági előírások betartásának bizonyítására.

Az évek során számos díjjal kitüntették a cég tevékenységét:

  • 2000: “Arany szállítás”a toronói “Nowości” díj
  • 2009: A termékeminőségért és az innovációért a cég elnyerte a Laureate címet
  • 2010: Elnyerte az Agros vállalkozás Sas címét.Ezt a címet azoknak az agrár-élelmiszeripari vállalkozásoknak ítélik oda, amelyek sikeresek voltak a piacon.
  • 2010: a HIT 2010 Pomerania és Kujawy címet”a vállalat dinamikus fejlődéséért és a kiváló minőségű termelésért.
  • 2012: termékei elnyerték az Agribusiness Eagle Grand Prix és a “Crystal Hit 2012” címet 
  • 2014: elnyerték a Forbes havi rangsorában a leggyorsabban növekvő vállalkozás címet. 
  • 2015: megkapták az ezüst emblémát és a Legmagasabb minőség címet. Élelmiszer-és gyógyszeripari zselatinra egy ISO 9000 lengyel klubfórum által szervezett versenyen.

Copyright © 2020 . All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes